Bancile importante din Romania

Pensiuni
Excursii
Inchirieri autocare
  Curs valutar - Credite bancareDespre noi | Contact  
Credite imobiliare - Credite ipotecare - Credite nevoi personale - Credite autoRaiffeisen Bank

Raiffeisen BankRaiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare (peste 350 in intreaga tara), retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct) si mobile banking (myBanking).

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG (RZB) in Romania - Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Dupa privatizare, Raiffeisen Bank a reusit o schimbare radicala. In 2004 banca a obtinut un profit net de 28,3 milioane EUR, de sase ori mai mare decat in anul 2003 (4,6 milioane EUR). Activele totale s-au dublat fata de 2003, depasind 2.000 milioane EUR. In 2005, banca a continuat sa implementeze un plan de investitii semnificativ, destinat in principal infrastructurii si sistemelor IT&C, modernizarii retelei de unitati si extinderii retelelor de ATM si POS. Banca are peste 2 milioane de clienti.

Rezultatele excelente obtinute de Raiffeisen Bank au fost recunoscute de prestigioase publicatii romanesti si straine. Revista britanica Euromoney a acordat Raiffeisen Bank premiul pentru cea mai buna banca de investitii din Romania, iar revista Global Finance a desemnat banca, atat in 2004 cat si in 2005, drept "Cea mai buna banca din Romania".

Site oficial: http://www.raiffeisen.ro

Adresa si date de contact Raiffeisen Bank:
Bucuresti, Piata Charles de Gaulle nr.15, et.4,5,6,7 si 8, sector 1

Tel: +40 21 306 3002
Fax: +40 21 230 0700
E-mail: centrala@rzb.ro

Oferta de credite pentru persoane fizice Raiffeisen Bank:
- Credite imobiliare de la Raiffeisen Bank
- Credite ipotecare de la Raiffeisen Bank
- Credite nevoi personale de la Raiffeisen Bank
- Credite auto de la Raiffeisen Bank

  2007 de 2 ori informat